Headerbild Schweißgeräte Programm (Desktop)
Headerbild Schweißgeräte Programm (Mobil)

Het TECHNOLIT lasmachineprogramma

Als meervoudig beursgenoteerde specialist in lastechnologie levert TECHNOLIT expertise en systemen voor alle soorten lassen en plasmasnijden.

Het programma is onderverdeeld in PROFI-Line en TECHNO-Line en biedt precies het juiste apparaat voor elke gebruiker en elk materiaal. Of het nu gaat om transformatoren of omvormers, eenvoudige besturingen of veelzijdige elektronica - TECHNOLIT ontwikkelt marktgerichte apparaten en systemen met een hoge betrouwbaarheid en waardevastheid.

Compromisloze prestaties: De PROFI-Line

De PROFI-Line is ontworpen voor industriële gebruikers die waarde hechten aan compromisloze prestaties. PROFI-apparaten hebben grote reserves, een enorme robuustheid en zijn geschikt voor de zwaarste bedrijfsomstandigheden. De technologie voldoet aan de hoogste eisen - steeds terugkerende, veeleisende taken zijn het element van de PROFI-Line. Lastechnologiespecialisten vertrouwen op de TECHNOLIT PROFI-Line.

Veelzijdig en praktisch: De TECHNO-Line

De TECHNO-lijn is gericht op werkplaatsen, reparatie- en constructiebedrijven met veranderende eisen die nog steeds hoge prestatiereserves, optimale technologie en maximale betrouwbaarheid nodig hebben. TECHNO-apparaten hebben veelzijdige bedieningen, zijn eenvoudig te bedienen en leveren de beste resultaten, zelfs wanneer minder ervaren gebruikers ermee werken. Lastechnologie gebruikers vinden hier precies wat ze nodig hebben.

TECHNOLIT levert ook professionele plasmasnijsystemen in verschillende vermogens tot 125 A, inclusief de benodigde persluchtcomponenten. Goedgekeurde afzuigsystemen, weerstandspotlasinstallaties en werkplekapparatuur maken het programma compleet.