Headerbild Schweißgeräte Registrierung (Desktop)
Headerbild Schweißgeräte Registrierung (Mobil)

Registratie van lasmachines

Zorg voor een gratis garantie-uitbreiding die verder gaat dan de wettelijke vereisten!

Gefeliciteerd met uw aankoop van een TECHNOLIT lasmachine!
U heeft een machine gekocht die zich kenmerkt door hoge industriële kwaliteit en die u jarenlang zal vergezellen bij uw dagelijkse werkzaamheden.

Wij, TECHNOLIT GmbH, geven een garantie van 12 maanden vanaf de datum van levering op de zojuist door u gekochte lasmachine. Vanaf nu bieden wij u ook de mogelijkheid om de wettelijke garantieperiode te verlengen van 12 maanden tot maximaal 48 maanden*.

Registratieformulier voor lasapparatuur:

Wo haben sie Ihr Gerät gekauft?
Bitte geben Sie Ihre Daten ein
Firmendaten
Gerätedaten

Sind Ihre Firmendaten korrekt?

Ansprechpartner
Gerätedaten
Firmendaten
Ansprechpartner
Registrierung abschließen

Als u uw TECHNOLIT lasapparaat binnen 30 dagen na levering** registreert op ons online portaal, wordt de garantie voor het geregistreerde apparaat verlengd tot in totaal 18 maanden - zonder verdere verplichtingen en volledig gratis voor u.

Na controle van de verstrekte gegevens sturen we je een antwoord op het e-mailadres van de contactpersoon die je hebt opgegeven. Na bevestiging van een garantieverlenging ontvangt u een certificaat. Bewaar dit certificaat goed tot de aangegeven vervaldatum;

Alleen voor ondernemers in de zin van §14 BGB. Voor consumenten in de zin van §13 BGB gelden andere voorwaarden. Onze algemene voorwaarden zijn te vinden op onze website https://www.technolit.de/.

De garantie geldt niet voor toepassingsfouten, onjuist gebruik, transportschade, overspanningsschade, waterschade, brandschade of aantasting door ongedierte. De garantie geldt ook niet voor defecten veroorzaakt door onvoldoende onderhoud en foutieve reparaties. De garantie omvat geen verzendkosten, slijtageonderdelen zoals mondstukken, elektroden en veerklemmen, las- en plasmatoortsen, kabels en slangen, enz. 

TECHNOLIT GmbH behoudt zich het recht voor om op elk gewenst moment en zonder voorafgaande kennisgeving wijzigingen aan te brengen in de eigenschappen van haar producten. TECHNOLIT GmbH aanvaardt geen aansprakelijkheid voor onjuist of oneigenlijk gebruik van haar producten of voor schade aan eigendommen en/of persoonlijk letsel die hieruit voortvloeit.

* De duur van de garantie-uitbreiding is afhankelijk van het gekozen servicepakket en bedraagt maximaal 48 maanden voor één-ploegendienst.

** Uitbreiding van de garantie is alleen mogelijk als deze binnen 30 dagen na ontvangst van het apparaat wordt geregistreerd (de datum van de afleverbon telt).


Flottenmanagement

Vloot-
beheer

Meer informatie
Schweißgeräte-Registrierung

Registratie
 

Meer informatie
Schweißgeräte-Inventar-Check

Inventaris controleren
 

Meer informatie
Service-Pakete

Servicepakketten
 

Meer informatie
DGUV-V3-Prüfung

DGUV-V3 inspectie
 

Meer informatie